Referenser

hannes_tempo

För mig som internationell tävlingscyklist är det inte möjligt att testa mig regelbundet på ett labb.

Outvitro är det enda uppföljningsbara testprotokollet som funkar för mig, och skype-genomgången blir exakt lika givande som ett face to face samtal och man kan göra det var man än befinner sig i världen.

Hannes Bergström Frisk
Critical Power-test januari 2018, Sanremo

Cyklist, Ryska Posten Racing Team

christoffer_kallen

Outvitros laktattest gav exakta träningszoner, synade ens svagheter och mycket mer på min egen cykel och från min egen wattmätare. Testet var enkelt att göra och krävde ingen direkt återhämtning efteråt. Karl-Axel och Kajsa var också väldigt proffsiga av sig och förklarade resultatet på ett pedagogiskt sätt för att testet skulle bli så användbart som möjligt, vilket det också blev!

Christoffer Källén
Laktattest januari 2018, Borås

Triatlet, SK Elfsborg

therese_bellfors_v2

För mig som är hemifrån längre perioder är det perfekt att kunna utföra testet på distans. Väldigt positivt med OutVitro är att man använder sitt eget material vilket optimerar testet och gör det verklighetstroget samt att man undviker onödiga faktorer som försämrar resultat t ex dålig inställning, fel sadel etc.

Therese Bellfors
Critical Power-test januari 2018, Sanremo 

Cyklist, Equano – Wase Zon Cycling Team

staffan_arvidsson_uck
Som heltidsarbetande elitidrottare är det svårt att få ihop livspusslet ibland. Jag uppskattar därför flexibiliteten med att kunna utföra ett test helt efter mitt eget tidschema och att slippa åka någon annan stans för att utföra ett test vid en specifik tidpunkt. Ibland kanske man inte riktigt har orken mentalt att ta ut sig maximalt en dag och då är det lätt att bara skjuta på det till dagen efter!
Att även kunna köra testet med min egna utrustning, i rätt sittställning och med min egna effektmätare utesluter många av de variablerna som tillförs vid att utföra ett test på något testlabb – det gör att siffrorna jag kan lita mycket mer på siffrorna jag får ut. 

 

Staffan Arvidsson McShane
Critical Power-test februari 2018, Uppsala

Cyklist, Upsala CK

mattias_brolin

Efter bara två test med tillhörande genomgångar känner jag att jag har ökat förstålelsen för träningen jag gör. Då jag jobbar mycket och samtidigt tävlar på elit nivå är det viktigt att träningen är så effektiv som möjligt, med zonerna jag fick ut av Outvitros tester har jag kunna göra just det. Känns tryggt att kunna åka ut och köra på ”rätt” watt utan att behöva tänka att man ligger fel. 

Mattias Brolin
Laktat-test mars 2018, Borås 

Cyklist, Team Henrikssons Cykel

Vi samarbetar med:

Vill din förening eller ditt företag inleda ett samarbete med oss och synas här? Hör av er!