Om företaget

Outvitro - Den mobila idrottstestkliniken. Vi utför fysiologiska tester på uthållighetsidrottare på ett modernt och flexibelt sätt. Från motionär- till professionell nivå

OutVitro är en verksamhetsgren i Levartisan AB (org.nr 559271-3696) som erbjuder fysiologiska testtjänster och träningsrådgivning/coachning för uthållighetsidrottare.

Är ni företag, förening, lagledare eller PT och är intresserade av våra tjänster och kunskaper? Kontakta oss så undersöker vi gärna hur vi skräddarsyr våra tjänster så de passar er! Kanske kan vi diskutera ett längre samarbete? Vi begränsar oss inte till vårt vardagliga tjänsteutbud, utan anstränger oss för att kunna erbjuda er det som är ni söker, inom ramen av vår förmåga & resurser.

karl-axel

Karl-Axel Zander Persson

Karl-Axels Linkedin

kajsa

Kajsa Zander Persson,

Kajsas Linkedin

vo2master

VO2 Master Pro

Världens mest portabla metaboliska gasanalyserare med samma högkvalité-syresensor som i industri-labbutrustning. Ger oss största flexibilitet & möjliggör tester utanför klinik där ofta den mest relevanta testdatan kan samlas in – på cykeln, på löparbanan, på fotbollsplanen, på is och vid simbassängen.

Lactate-Scout+

Lactate Scout+

En handburen laktatmätare med kort analystid och krävandes liten blodmängd. Vi använder den komplementerande under fälttester för att snabbt kunna läsa av vissa kritiska värden – detta för att säkerställa att intensiteten under intervallerna blir den önskvärda.

C_line_gp_plus

BIOSEN

Vi använder oss huvudsakligen av en Biosen C-line GP+ när vi analyserar kapillärblodprover. Biosen är en laktat- och glukosmätare tillverkad av tyska EKF Diagnostics och utvecklad för att ge leverera mätningar med mycket hög noggrannhet och tillförlitlighet. Den är utformad för idrottsorganisationer och testcenter och kallas av många för ”the gold standard” för laktat- och glukosmätning

OutVitro Headquarters

Vänligen acceptera marknadsförings-cookies för att titta på denna Google Maps-karta