Cykeltester i Ryahallen vintern 2018-2019

Vi är glada att annonsera att vi i vinter erbjuder i samarbete med Borås CA fasta bokningsbara tider för våra cykeltester i Ryahallen (Borås)! I samband med föreningens träningstider på löparbanorna på söndagsförmiddagarna perioden december-mars, så finns vi på plats på sidan av och gör cykeltester, tillgängligt & bokningsbart för alla.

Se de specifika bokningsbara tiderna i bokningskalendern på respektive tjänst nedan.

Vilket test ska man välja?

– Vill man prova på vad konditionstester handlar om så rekommenderar vi vårt VO2max-test, vilket med en kortare tidsåtgång ger både en bra uppfattning om sin förmåga som cyklist, och sin kondition i allmänhet.

– För den som vill få djupare inblick i sin cykelprestationsförmåga och ”testa sig som proffsen”, så rekommenderar vi vårt väldigt heltäckande INSCYD-test. Läs mer vad det handlar om inne på produktsidan!

Sugen på att få lite bättre koll på träningen i vinter, snacka cykel & träning i skön stämning, och kanske passa på att prova cykla några varv på ”velodromen” i anslutning? Då är du varmt välkommen!

PS: glöm inte om du har kvarstående friskvårdsbidrag för året, så passa på att utnyttja det hos oss!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *